Terræntræning

TERRÆNTRÆNING 


Træningsdage bliver meldt ud her på siden.


Derudover er det muligt at træne alle dage, når vejret tillader det, så kan du ikke på de ovenstående dage, kan du kontakte os, og så kan vi sammen finde et tidspunkt, der gør.På vores træningssamlinger kan alle ryttere kan deltage, dog skal hesten have en grunduddannelse, så den på forsvarlig vis, kan forcere små forhindringer i terrænet.

På vores træningssamlinger får du bl.a. et indblik i hvordan man rider i terrænet, og hvilket tempo du skal holde for at klare den kategori du ønsker at ride i.


TILBUD TIL KLUBBER

Frisk luft, sol og natur, men også fart og udfordringer. Military og terrænspringning kan rides af alle, uanset om man er dressur-, spring-, eller turrytter.


Har i lyst til at tage hul på terrænspringning eller military, men mangler viden og teknik, så har Skårup Overgård et tilbud til jer.


Vi kan lave en træningssamling, en aften eller tilrettelægge et program, der passer til jeres niveau eller forventninger. Kontakt os, så finder vi en løsning til jer.

PRAKTISK OMKRING TERRÆNTRÆNING


Når du tilmelder dig er der en række oplysninger vi skal have:


  • Hvornår du helst vil ride - hvilken dag og tidspunkt.
  • Hestens navn, terrænerfaring, og hvis det er en pony, hvilket kategori.
  • Rytterens navn, adresse og telefonnummer.
  • Evt. særlige ønsker.


Dit ridetidspunkt vil blive oplyst 2 dage før træningssamlingen.


Hvis du ikke har mulighed for at deltage i en træningssamling kan du altid kontakte os på telefon

86 52 29 38 eller sende os en mail på mail@skaarupovergaard.dk for en aftale om træning på et tidspunkt, der kan passe dig.


Alle ryttere kan deltage, dog skal din hest være grunduddannet, så den på forsvarlig vis kan forcere små forhindringer i terrænet.Tilmelding sendes på mail - mail@skaarupovergaard.dk


Prisen for at deltage er 350 kr. pr. ekvipage pr. gang.


Vi skal modtage din tilmelding og betaling senest 8 dage før træningssamlingen starter.


Betaling skal ske til reg. nr. 6191 konto nr. 9040440205, din tilmelding er først gældende, når vi har modtaget betaling for din deltagelse.